29
Vin, Mar

sursa foto: BrașovTV.com

Eveniment

Acces gratuit în toate muzeele din județul Brașov, în mai puțin de două luni, un dicționar al personalităților Centenarului și o nouă stemă a județului Brașov.

Acestea sunt doar trei dintre proiectele Consiliului Județean, în anul Centenarului Marii Uniri. În ceea ce privește accesul la muzee, copiilor din întreg județul li se vor pune la dispoziție mijloace de transport, cu care să ajungă la instituțiile de cultură. „Am făcut o analiză și nu cred că vor fi pagube, ca să spun așa, atât timp cât dorim să susținem activitatea cultură, susținută integral de la bugetul județului Brașov. Cred că este o facilitate care va determina atât creșterea numărului de turiști, cât și ocuparea timpului liber în mod constructiv”, a explicat, pentru BrașovTV.com, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Conducerea Consiliului Județean Brașov vrea, în 2018, an în care se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire, să definitiveze un dicționar al personalităților Centenarului, dar și o nouă stemă a județului Brașov, care să cuprindă atât Țara Făgărașului, cât și zona Rupea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: