28
Joi, Mar

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Prima repriză a întâlnirii dintre F.C.S.B. și Sepsi a fost dominată de oaspeți, dar Budescu, introdus la pauză, a schimbat soarta jocului. 

În minutele 6 și 33, Sepsi a trecut pe lângă deschiderea scorului prin Alex Gorrin, respectiv Yasin Hamed.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în minutul 44 și i-a aparținut jucătorului de doar 18 ani de la Sepsi, Yasin Hamed, la șutul căruia Andrei Vlad a reușit să închidă unghiul și, astfel, tabela să rămână neschimbată.

Un minut mai târziu, oaspeții au irosit o nouă situație de gol. Patrick Petre a tras prea slab, iar Andrei Vlad a reușit să prindă balonul.

Scorul la pauză a fost 0 – 0, după o repriză care i-a aparținut formației din Sf. Gheorghe, repriză în care F.C.S.B.nu a avut niciun șut pe poartă.  

În minutul 16 al primei runde, pe Arena Națională au fost momente dramatice! Kuku și Milovan Petrovikj s-au ciocnit violent, cap în cap, și a fost nevoie de intervenția a două ambulanțe. Până la intrarea pe teren a mașinilor de intervenție, primul care a ajuns la locul incidentului, pentru îngrijiri medicale, a fost doctorul echipei F.C.S.B.. Kuku a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, pentru investigații.

În minutul 51, F.C.S.B. a deschis scorul prin autogolul lui Viera, după o centrare șutată a lui Constantin Budescu, trimis în teren la pauză, care l-a păcălit pe portarul oaspeților, Victor Rîmniceanu.

În minutul 58 al partidei, F.C.S.B. a fost la un pas de a rămâne în 10, după accidentarea lui Romario Benzar. Acesta a suferit o lovitură în zona tâmplei, după un duel cu decarul lui Sepsi, a primit îngrijiri medicale și a revenit pe teren. Dică efectuase toate schimbările.

În minutul 80 al partidei, Sepsi a ratat o ocazie uriașă. Dalmau a tras, din 6 metri, puțin peste poartă, după o centrare foarte bună trimisă de Ross.

În minutul 86, Man a mărit diferența la 2 – 0, scor cu care s-a și încheiat partida, ultima din sezonul regulat.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: