19
Vin, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, un accident de circulație a avut loc, în urmă cu doar câteva minute, în județul Brașov.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN1, în localitatea Beclean. Impactul s-a produs între un autoturism și un autotren. În urma accidentului, două victime sunt politraumatizate, dar conștiente. „Un bărbat de 29 de ani, din Republica Moldova, care a condus un autoturism pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brașov,   în localitatea Beclean, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu un TIR condus de un bărbat de 58 ani din județul Brașov. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto de 29 ani și a unei pasagere de 23 ani din mașina condusă de acesta. Persoanele vatamate au fost transportate la Spitalul Municipal din Făgăraș, pentru îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați din punct de vedere al prezentei alcoolului în aerul expirat, iar rezultatul este negativ. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a explicat, pentru BrașovTV.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, agent șef adjunct Gabriela Dinu.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă, care are și modul de descarcerare, cu un echipaj SMURD și cu unul de la Serviciul de Ambulanță Județean.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: