31
Mie, Mai

www.brasovbusinesspark.com

Eveniment

     Sute de locuințe, mii de oferte care mai de care mai variate. Toate aceste pot fi găsite la Târgul imobiliar Brașov, care și-a deschis porțile și îi așteaptă pe toți cei interesați de cumpărarea unei locuințe. Brașovenii mai pot găsi și oferte despre creditele imobiliare acordate de bănci.

     Târgul Imobiliar Brașov a ajuns la cea de a 11-a ediție. La evenimentul participă cei mai mari dezvoltatori imobiliari din oraș, dar și specialiști din domeniul amenajărilor interioare. ,, Targul a crescut atât cantitativ cât mai ales calitativ. Sunt convins că veți remarca preocuparea fiecărui participant de a se prezenta cât mai bine în fața clientului final nu numai la nivel de imagine cât și privind politica preturilor. În afară de dezvoltatorii clasici, care sunt în număr de 30 avem și firme conexe domeniului, fabricanți de mobilă sau fabricanți de termopan. ,, a declarat Sorin Dencescu, organizator TIB.

     Printre standurile de la târgul imobiliar sunt prezente și cele ale băncilor, care vin în sprijinul celor interesați să achiziționeze o locuință prin credit. Bineînțeles la mare căutare sunt ofertele prin programul național Prima Casă. ,,  Pe proiectul Prima Casă, ceea ce spune statistica BNR, este că o pondere destul de însemnată din creditarea pe persoane fizice, achiziție imobil, este pe Prima Casă și anume o pondere de 75 % pe ultimul an. Acest lucru continuă să se mențină, în momentul de față așteptîm să intrăm în posesia acestor fonduri suplimentate în septembrie. ,, a spus Ildiko Bordei, reprezentant bancar.

     De data aceasta, ofertele dezvoltatorilor imobiliari cuprind mult mai multe. Potrivit acestora nu mai este necesară doar prezentarea simplă a locuințelor. Chiar dacă oferta este variată, clienții spun că prețurile sunt destul de mari. Potrivit dezvoltatorilor imobiliari la Brașov prețul pe metru pătrat este cuprins în medie între 800 și 900 de euro. La Cluj de exemplu prețul pe metru pătrat poate ajunge chiar și la 1200 de euro.
 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: