29
Vin, Mar

Eveniment

Și în acest an, elevii claselor a XII-a , care vor susține în vară examenul de bacalaureatr vor avea ocazia să se pregătească alături de profesorii universitari de la Universitatea Transilvania. Meditațiile sunt gratuite și se organizează la două dintre materiile de bază, limba și literatura română și matematică.

Profesorii universitari de la Universitatea Transilvania îi aşteaptă şi în acest an pe liceeni la orele gratuite de pregătire pentru Bacalaureat. 

La Limba si Literatura Română, cele şapte cursuri sunt programate în după-amiezele de vineri, de la ora 16.00, în Corpul T (B-dul Eroilor nr. 25). La Matematică sunt 13 cursuri, în zilele de joi, în corpul P, str. Iuliu Maniu nr. 50), de la ora 18.00. Cursurile au avut mare căutare anii trecuţi, la ele participând inclusiv elevi ai claselor a XI-a. „ Se bucură de un succes tot mai mare. Anul trecut am avut nevoie de un amfiteatru mai mare în care să ducem elevii. Este un exercițiu foarte bun pentru ei, entru că au ocazia să vadă cum pot să discute lucrurile pe care le învață ” a declarat Conf. univ. dr. Adrian Lăcătuş, decan Facultatea de Litere Brașov.

Participarea este gratuită, iar la şedinţe sunt aşteptaţi elevi din Braşov, dar şi din zonele limitrofe.  Programul cursurilor este afişat pe pagina de internet a Universităţii Transilvania Brașov.



România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: