23
Mar, Apr

Eveniment

Brașovul, evadarea perfectă de weekend. Este concluzia uneia dintre cele mai mari publicații de turism din Marea Britanie. Revista londoneză Culture Trip a publicat recent un articol intitulat “ 11 locuri pe care să le vizitezi în Transilvania care nu sunt Castelul lui Dracula ”, iar pe listă figurează oraşul Brașovul, dar și satul Viscri.

Orașul nostru este văzut, de jurnaliștii britanici, ca „evadarea perfectă de weekend”.  „ Cunoscut pentru priveliștile sale uimitoare, repere fantastice precum Biserica Neagră – cea mai mare biserică gotică dintre Istanbul și Viena – sau pentru cetatea monumentală, încă în picioare, Brașovul se mândrește cu o atmosferă relaxată. La doar o jumătate de oră cu mașina, puteți ajunge în Poiana Brașov, un loc minunat pentru schi, snowboarding și drumeții ”, scriu britanicii de la revista Culture Trip.

 

Pe lista jurnaliștilor străini se regăsește și unul dintre cele mai fermecătoare  sate săsești din Transilvania. Acesta este Viscri, un sat care a furat până și inima Prințului Charles. Acesta  deține proprietăți în sat care au fost transformate în pensiuni. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: