29
Vin, Mar

Brasov TV

Eveniment

Două persoane au fost reținute în cazul omului străzii găsit mort într-un imobil de pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Brașov.

Este vorba despre un adolescent de 17 ani și despre un tânăr de 23 de ani, ambii suspectați de comiterea infracțiunii de omor. Cei doi suspecți au fost depistat pe raza municipiului Brașov.

Polițiștii au fost sesizați vineri, la orele 22.34, prin 112, de un alt om al străzii cu privire la faptul că în interiorul imobilului de pe strada Aurel Vlaicu se află cadavrul unei persoane de sex masculin.

În urma sesizării a fost constituită echipa operativă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, specialişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi medic legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Braşov, care a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului. În urma verificărilor persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 29 ani , cunoscut ca făcând parte din mediul persoanelor fără adăpost.

„ Echipe formate din lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliției Mun. Brașov- Biroului de Investigaţii Criminale, Secţiile de Poliţie nr. 1, 2, 3, 4, 5 Braşov şi o echipă de suport de specialitate din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au procedat la executarea măsurilor de identificare şi imobilizare a două persoane (un bărbat de 23 ani și un minor de 17 ani din jud. Brașov), suspectate de comiterea infracţiunii de «omor», care au fost depistate pe raza municipiului Braşov, conduse la sediul I.P.J. Braşov și prezentate procurorului din cadrul Parchetului Tribunalului pentru Minori și Familie”, a informat comisarul șef Mihaela Hermenean.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 ore şi introduse în cadrul arestul Poliției, urmând ca astăzi să fie prezentate Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov pentru stabilirea în totalitate a circumstanţelor săvârşirii infracţiunii.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: