24
Mie, Apr

Brasov TV

Eveniment

„ Împreună pentru Brașov ’’. Cel puțin asta își doresc oamenii de afaceri brașoveni  și reprezentanții autorităților locale. La Prefectura Brașov a fost semnat un acord între toate aceste părți. Oficialii se angajează să facă front comun în realizarea investițiilor majore din județ.

Printre acestea se numără Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, autostrada Comarnic – Brașov și Spitalul Clinic Regional de Urgență. „ Fără aceste obiective de investiții în infrastructură, Brașovul stagnează, drept pentru care facem toate eforturile să depășim barierele de orice fel  ” a declarat Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov.

Printre cei care au semnat acordul „ Împreună pentru Brașov ” s-au numărat, alături de Uniunea Națională a Patronatelor, și reprezentanții Camerei de comerț și Industrie Brașov. „ Faptul că astăzi ne-am întâlnit și am semnat acest parteneriat, ne dă mai multă forță în abordarea problemelor de interes loca, care nu sunt privite cu destulă importanță din partea guvernanților ” a declarat Silviu Costea, președintele CCI Brașov.

„ Am semnat astfel de acorduri și în alte județe. Sperăm ca până în primul trimestru de anul viitor să încheiem semnarea acestor documente în toate cele 24 de județe unde, astăzi avem organizații  ” a completat Ștefan Moldoveanu, președintele UNPR – Centru Transilvania.

În acordul semnat între oamenii de afaceri și autoritățile județene, nu sunt abordate doar investițiile majore din infrastructură ci și problemele cu care se confruntă patronatele, precum schimbările codului fiscal și lipsa forței  de muncă calificată.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: