10
Sâm, Iun

www.bzb.ro

Eveniment

     Troițele și monumentele din Șcheii Brașovului vor putea fi descoperite acum și pe smartphone. De curând a fost lansată o aplicație pentru telefoanele mobile cu ajutorul căreia putem afla imediat informații prețioase despre monumentele din zona istorică. Aplicația este compatibilă cu sistemele IOS și Android.

    Aplicație mobilă – TROITE BRASOV este doar una dintre componentele proiectului „Troițele din Șcheii Brașovului – patrimoniu pentru viitor”. Aceasta facilitează accesul celor interesați la patrimoniul cultural brașovean reprezentat de troițele din Șcheii Brașovului, dar și la alte monumente de interes istoric și cultural din oraș. Prin aplicația IT&C sunt oferite informații pentru aproximativ 50 de monumente culturale și istorice.

     Deținătorii de telefoane inteligente, cu aplicația Troite Brasov, descărcată din Google Play sau Appstore, pot obține informații la fața locului despre fiecare monument, despre evenimentele culturale ale Uniunii Junilor Brașoveni și coordonate pentru orientare și deplasare la celelalte obiective.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: