19
Vin, Apr

Eveniment

Copiii de toate vârstele din Sânpetru au avut parte de o zi de neuitat.

Au cântat, s-au jucat, au dansat și au participat la multe activități prin care și-au dezvoltat creativitatea. Totul s-a întâmplat la școala din localitate, acolo unde a avut loc cea de-a șaptea ediție a festivalului „Zâmbetul copiilor”.

Evenimentul și-a propus promovarea patrimoniului cultural-istoric al comunei Sânpetru.Distracție maximă la școala din Sânpetru. Micuții au renunțat pentru o zi la lecții și au petrecut în aer liber, alături de părinți și profesori. Atmosfera a fost întreținută de o trupă adusă special pentru copii. Pregătirile pentru acest eveniment au durat mai bine de o săptămână. Totul s-a desfășurat cu bani de la Primăria din Sânpetru. 

"Au fost în acest proiect incluși și copiii de la Școala Gimnazială, care au realizat un program folcloric, prin care au prezentat dansuri populare specifice comunei Sânpetru. Cei mici și-au confecționat singuri tricourile, au scris pe ele zâmbetul copiilor, dar au luat parte și la ateliere de lucru interactive. Am avut și întreceri sportive în cadrul acestui proiect", a declarat Ileana Gafton, organizator. 

 

La evenimente au luat parte peste 400 de copii, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, de la grădiniță și gimnaziu. 

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: