12
Vin, Apr

Eveniment

     Traseele mai multor autobuze din oraș vor fi modificate sâmbătă. Schimbările vor avea loc doar pentru o perioadă scurtă de timp și sunt cauzate de manifestările ISU din fața Primăriei. Mai multe autobuze vor circula după un alt traseu.

     Modificările de traseu sunt datorate manifestărilor ce se desfășoară în centrul orașului, manifestări prilejuite de primirea Drapelului de Luptă de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov. Sâmbătă, între orele 9.45 – 12.00, autobuzele de pe mai multe linii nu vor mai merge până în Livada Poştei ci vor întoarce pe Strada Vlad Ţepeş, iar la capătul acestei artere va fi amenajată o staţie temporară, lângă Teatrul Sică Alexandrescu. Tot în aceste perioade, autobuzele de pe linia 5, pe sensul de deplasare Stadion Municipal – Roman, vor circula pe ruta Stadion Municipal – Stadion Tineretului – Bulevardul Griviţei – Strada 13 Decembrie – Strada Castanilor, iar apoi pe traseul obişnuit.

     Este vorba despre autobuzele de pe liniile 1, 4, 6, 16, 17, 31, 34, 36 şi 41 . Alte modificări ale traseelor sau orarelor pot interveni pentru scurt timp în urma măsurilor operative luate de Poliţia Rutieră. RAT Braşov va lua toate măsurile ca, în ambele zile, după finalizarea manifestărilor, să se revină în cel mai scurt timp posibil la circulaţia după orarele şi traseele obişnuite


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: