04
Mie, Oct

Eveniment

     Legea Aeroportului a fost votată de plenul Senatului cu unanimitate de voturi. Propunerea legislativă de modificare a legii privind transmiterea unei suprafeţe de teren din domeniul public al statului şi din administrarea Institutului Cartofului, în domeniul public al Judeţului Braşov şi în administrarea Consiliului Judeţean, pentru realizarea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav a fost aprobată de senatori cu 77 de voturi.

     Propunerea legislativă a fost supusă votului după ce autoritățile locale au mers la București pentru a le explica parlamentarilor cât de important este acest proiect pentru județul Brașov și pentru întreaga țară. ,, Mă bucură foarte mult că de această dată, adoptând o procedură de dezbatere în regim de urgență, am reușit să trecem de prima cameră, de senat. Mă bucură că atât la comisia juridică voturile au fost în unanimitate, cât și la camera senatul s-a votat cu 77 de voturi pentru și nicio împotrivire. ,, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov Adrian Veștea.

     Urmează ca proiectul legislativ să fie transmis Camerei Deputatilor. Biroul Permanent al Camerei îl va repartiza comisiilor de specialitate. Acestea îl vor dezbate și vor adopta un raport care va intra pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților. În calitate de cameră decizională, aceasta va avea ultimul cuvânt în privința propunerii legislative.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: