04
Sâm, Mai

Brasov TV

Eveniment

Ți-e poftă de un burger suculent, o porție de costițe fragede, un sandwich autentic  sau un desert delicios? Ei bine, toate acestea le puteți găsi pe aleea de Sub Tâmpa. Totul sună extraordinar! Și prețurile sunt pe măsură. Brașovenii trebuie să scoată bani frumoși din portofel pentru a savura o masă în mijlocul naturii.

Brașovenii sunt invitați în aceste zile la Street Food Festival, eveniment care are loc pe platoul de sub Tâmpa. Sute de persoane au luat cu asalt tarabele vânzătorilor ambulanți. 



Street food Festival este un eveniment aflat pentru prima dată la Brașov. Foarte mulți brașoveni au venit să vadă despre ce este vorba. Prețurile sunt puțin cam piperate. O porție de cartofi prăjiți simpli pornește de la 10, burgerii au prețuri cuprinse între 20 și 35 de lei. Dacă vorbim de paste sau preparate cu fructe de mare aici prețurile pot ajunge chiar și la 60 de lei porția.

Dacă facem un calcul simplu, în unele cazuri este mai rentabil să mâncăm la restaurant. Prețurile i-au luat surprins și pe brașoveni, dar mulți spun că dacă tot au venit merită un mic efort financiar mai ales că mâncarea este bună.

 

Publicul este invitat să se implice şi în campania Share a Meal, prin care se vor putea dona porţii de mâncare ce vor fi duse m la adăposturile pentru oamenii nevoiaşi. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: