04
Sâm, Mai

Brasov TV

Eveniment

Bănci noi în parcul de lângă Lacul din Noua. Trei  dintre ele au fost realizate în totalitate de elevii unor școli profesionale și au fost montate deja în zona de agrement. Proiectul a fost realizat de mai mulți tineri care au participat la o tabără privată care se axează pe promovarea meseriașilor.

Băncile au fost realizate în totalitate de copii, încă de anul trecut. Abia anul acesta piesele de mobilier urban au ajuns acolo unde le este locul.  „ Am început de doi să încercăm prin proiectele noastre să lăsăm ceva comunității în care ne desfășuram activitatea. La Brașov suntem de câțiva ani și de fiecare dată vrem să lăsăm ceva în urma noastră și iată acum am realizat aceste bănci care vor fi folosite de acum încolo de brașoveni ” a declarat Mona Nicolici, coordonatorul proiectului.

Copiii care au lucrat la acest proiect sunt foarte încântați că au au avut această posibilitate. Elevii din tabără provin din întreaga țară și învață la școlile profesionale. Micii meseriași au lucrat la proiect alături de un mentor. Ca de fiecare dată, alături de aceștia a fost Gabriel Onofrei. „ Eforturile au fost foarte mari de ambele părți, dar mă bucur că acești copii au avut ocazia să învețe lucruri noi ” a declarat mentorul proiectului Gabriel Onofrei.

Proiectele celor din tabăra privată continuă și în alte domenii. De exemplu în ultima săptămână, elevii care învață meseria de croitori și designeri de modă au avut posibilitatea să recondiționeze unele vestimentații ce au aparținut vedetelor de la noi din țară. Bineînțeles și aceste produse se vor întoarce înapoi în comunitate.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: