25
Joi, Apr

Foto: brasovtv.com

Eveniment

Holograf, Mihail, Ellie White, soliști populari îndrăgiți precum Ioan Bocșa și Sebastian Stan, o paradă a motocicliștilor, produse tradiționale, târg de meșteșuguri și ateliere creative pentru copii și multe alte surprize. Aceasta este oferta Zilelor Cristianului.

 

Pe 2 și 3 septembrie, Cristianul își sărbătorește zilele printr-un eveniment complex, pentru toate gusturile. Zilele Cristianului, Maialul și Drumul Pâinii – sunt sărbătorile care se îmbină pentru a dărui publicului un program festiv de zile mari. Deschiderea sărbătorii va avea loc sâmbătă, 2 septembrie, la ora 12.30, cu o parada a motocicliștilor.

 

 

Duminică, pe scenă vor urca Junii Cristianului și artiștii Sebastian Stan, Ză Band, Ioana Ignat și Mihail. Totul de la ora 18.00, iar programul pregătit de organizatori va mai conține și alte surprize muzicale. Agenția Metropolitană Brașov va aduce pentru cei mici evenimentul Legendele Țării Bârsei. Zilele comunei sunt organizate de Primăria Cristian și Consiliul Local, iar intrarea va fi liberă.

 

Articole sugerate



România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: