27
Sâm, Apr

sursa foto: protv.ro

Eveniment

Bărbatul pe numele căruia se cere emiterea unui mandat de arestare în lipsă are 40 de ani și este acuzat de constituire de grup infracțional organizat și trafic internațional de droguri.

Suspectul stă bine ascuns de la finele anului trecut, atunci când complicii lui au fost săltați de procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov. Anchetatorii au ridicat 12 kilograme de cannabis, dar încă îl caută pe cel care a trimis stupefiantele în România. ,,A expediat, în cursul anului 2016, către membrii unei grupări din România peste 12 kilograme de cannabis, cantitatea fiind trimisă, în mai multe rânduri, prin diverse servicii de curierat. Au fost efectuate, lunile trecute, acțiuni de căutare, s-a solicitat și aviz de punere în mișcare a acțiunii penale, iar în acest context s-a formulat propunere de arestare preventivă”, a explicat, pentru BrașovTV.com, șeful D.I.I.C.O.T. Brașov, procurorul Cătălin Borcoman.

Complicii bărbatului pentru care se cere arestarea în lipsă intenționau, până să fie prinși, să vândă stupefiantele în Brașov, Sibiu și Bacău.

Inculpații beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor emite sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: