24
Mie, Apr

sursa foto: click.ro

Eveniment

Fondurile alocate pentru Programul Rabla Clasic – persoane fizice s-au epuizat, potrivit Biroului de presă al Ministerului Mediului.

"Ca urmare, nu mai există rezervări disponibile pentru emiterea notelor de înscriere. Fac excepție rezervările ale căror note de înscriere expiră, iar suma rezultată intră în disponibilitate, în următoarea zi lucrătoare, începând cu ora 10:00. În schimb, sesiunea de înscriere pentru persoanele juridice rămâne deschisă, până la data de 29 septembrie 2017. La momentul actual, nu este prevăzută o realocare de sume, dar, în eventualitatea unei rectificări, toate informatiile vor fi publicate, în timp util, pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu”, se precizează într-un comunicat, citat de Libertatea.

Reamintim că, suma alocată sesiunii de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii parcului auto național (Programul Rabla), pentru anul 2017, este de 180.000 mii lei, din care, 130.000 mii lei pentru persoane fizice și 50.000 mii lei pentru persoane juridice. Cuantumul primei de casare pentru un autoturism a fost de 6.500 de lei.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: