27
Lun, Mai

SKY NEWS

Eveniment

UPDATE: ORA 7:05

La câteva ore după ce a fost anunțată prima victimă de origine română a atentatului care a avut loc la Barcelona, Consulatul României în orașul catalan a anunțat, vineri dimineață, că o a doua persoană provenită din România a fost descoperită printre victimele atacului de pe celebra arteră pietonală Las Ramblas. Aceasta este internată la un spital din regiune, starea sa fiind, momentan, stabilă.

UPDATE: 23:12

Veste proastă de la Barcelona! Un român s-ar afla printre cei răniți în atentatul din celebra zonă Las Ramblas din Barcelona, anunță Antena 3. Organizația teroristiă Stat Islamic a revendicat atentatul de la Barcelona. Anunțul a fost făcut de liderii rețelei.

O furgonetă a intrat în mulțime! Oficial: 13 morți şi peste 80 de persoane spitalizate . Trei polițiști au fost loviți de o mașină.

UPDATE: 22:23 -

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, joi seară, pe Twitter, un mesaj de condoleanţe în limba engleză familiilor victimelor atentatului de la Barcelona, în care 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 80 de persoane au fost spitalizate.

„Condamn cu tărie atacul terorist de la Barcelona. Condoleanţele mele familiilor victimelor. Solidaritate cu Spania”, este mesajul postat de şeful statului pe Twitter.
UPDATE: 22:15 -

Poliția din Barcelona a anunțată în această seară că au fost reținuți 2 suspecți.

ORA: 20:00

   În jurul orei 17:00 (ora 18:00, ora României) o furgoneta albă a intrat într-o mulțime de oameni în centrul Barcelonei.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat în această seară că ţine legătura cu autorităţile din Barcelona după atacul terorist comis în metropola catalană şi că prioritatea o reprezintă acordarea de îngrijiri medicale persoanelor rănite, transmite Reuters.

 Incidentul s-a petrecut in centrul Barcelonei, in zona Bulevardului Las Ramblas, cel mai important din oras, foarte frecventat de turisti. Din primele informatii, duba a intrat pe trotuar, in multime, unde erau zeci de oameni.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: