20
Sâm, Apr

Foto: Prefectura Brașov

Eveniment

Prefectul Brașovului, Marian Rasaliu, a primit astăzi vizita a 60 de cercetași. Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a vorbit copiilor, din clasele V-VIII, despre activitatea instituției brașovene.

Cercetașii au fost invitați, de asemenea, în mai multe birouri ale Prefecturii pentru a se familiariza cu modul în care se desfășoară o zi de lucru, într-o instutuție publică. Copiii, care au vizitat Instituția Prefectului, se află în aceste zile la Cristian, unde se desfășoară RoJAM 2017. Aceasta este a doua jamboree a cercetașilor din ultimii 5 ani și este cel mai mare eveniment realizat de Organizația Națională Cercetașii României, care a adus în județul Brașov, peste 1800 de tineri cu vârste cuprinse între 11 și 24 de ani, de pe întreg teritoriul țării.

Aflat la cea de-a doua ediție, RoJAM propune un program educațional bazat pe încorporarea descoperirilor științifice și a noilor tehnologii în viața de zi cu zi a tinerilor, pe identificarea de soluții pentru dezvoltarea durabilă a comunităților locale, precum și pe încurajarea și promovarea diversității în societatea românească.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: