28
Joi, Mar

sursa foto: suceavanews.ro

Eveniment

Un apel telefonic la numărul de urgență 112 i-a pus pe jar pe polițiști. Un bărbat din Brașov le-a explicat oamenilor legii că i-au fost furați toți banii, iar făptașul a fugit.

Principalul suspect se întorsese din Italia, cu autocarul, împreună cu mai mulți călători printre care s-a numărat și păgubitul. ,,Ajunși în Autogara Bartolomeu, inculpatul l-a amenințat cu acte de violență pe unul dintre pasagerii autocarului, determinându-l să-i remită suma de 1500 de euro. Apoi, a părăsit zona cu un taximetru”, a explicat, pentru brasovtv.com, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Brașov, Florin Postolache.

În urma apelului victimei la numărul de urgență 112, polițiștii brașoveni au pornit în urmărirea taximetrului, l-au oprit pe șofer, iar principalul suspect a fost coborât din mașina de transport, încătușat și dus la audieri. Bărbatul implicat, în vârstă de 40 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore și propus pentru arestare. Un judecător de drepturi și ibertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie.

Inculpatul, care are antecedente penale pentru furturi comise atât în țară, cât și în străinătate, a contestat decizia de arestare, iar un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Brașov va lua decizia definitivă. Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: