20
Sâm, Apr

Piațeta de lângă strada Sfântul Ioan

Eveniment

Transformată de curând în Piațetă, zona de lângă strada Sfântul Ioan va găzdui, la începutul lunii septembrie, primul eveniment de anvergură. Este vorba despre târgul „Natură și Tradiții”.

Pe 2 și 3 septembrie aici vor fi artizani tradiționali, târguri meșteșugărești, expoziții și ateliere pentru copii. Târgul își propune promovarea a 7 arii protejate. Vor fi amenajate corturi speciale unde puteți afla totul despre aceste zone protejate prin lege. Vor exista ateliere pentru 15 meșteșuguri tradiționale din cele 7 zone. Evenimentul este unul interactiv.

Printre altele, cei prezenți își pot realiza propriul suvenir. Proiectul din care face parte târgul se numește Natură și Tradiții în sprijinul Dezvoltării Durabile. Este organizat de ProPark Fundația pentru Arii Protejate, în colaborare cu Agenția Metropolitană și Primăria Brașov.

Este finanțat prin programul de cooperare elvețiano-român. Înaintea târgului va avea loc o expoziție fotografică, în fața Muzeului de Istorie din Piața Sfatului. De pe 21 august puteți admira 40 de fotografii ale artistului Vlad Dumitrescu, realizate în cele șapte arii protejate. 

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: