01
Vin, Mar

Eveniment

Canicula a încins asfaltul și a oblicat șoferii mașinilor cu de mare tonaj să tragă pe dreapta. În 15 județe din vestul și chiar centrul țării au fost instituite restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu o masă autorizată mai mare de 7,5 tone.

 Atenție dacă plecați la drum și trebuie să ajungeți în vestul țării! Restricțiile vizează județele Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Satu Mare, Sibiu, Sălaj, Timiș, Vâlcea.

 Restricțiile de circulație sunt instituite în baza codului de caniculă emis de A.N.M. Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru protecţia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformări majore ireversibile. Mai multe informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale puteți obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/264.33.54 şi 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: