19
Vin, Apr

Foto: Arhivă

Eveniment

O avarie la sistemul de alimentare cu energie electrică s-a produs sâmbătă după-amiază între Predeal şi Timişu de Sus, după ce un copac a căzut pe firele de contact, astfel că şapte trenuri de călători au fost oprite pe traseu, iar din Gara Braşov nu a mai plecat nicio garnitură pe această direcţie.

Avaria s-a produs puțin după ora 18.00. Potrivit şefului de Gară CFR Braşov, Ştefan Drumaru, cinci trenuri de călători au staționat în Gara Braşov mai bine de cinci ore şi au plecat după ora 23.30, odată cu remedierea problemelor apărute. 

 

În staţia de la Braşov au staționat trenuri până după ora 23.00, mai bine de cinci ore. Între Timişul de Sus şi Predeal cele două linii au fost afectate, şi cea care urcă şi cea care coboară. Firele de la linia de contact au fost pur și simplu distruse. Problemele au fost remediate și circulația s-a reluat. Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate călătorilor“, a declarat Ştefan Drumaru.

La ora 21.30, reprezentanții CFR Infrastructură au anunțat că a fost reluată circulația pe un singur fir de circulație, trenurile fiind remorcate cu o locomotivă Diesel. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: