17
Mie, Apr

Foto: BrasovTv

Eveniment

Accident rutier, în urmă cu scurt timp, pe strada 13 Decembrie. Un cititor brasovtv.com ne-a trimis o imagine. Îi mulțumim! Dacă dețineți informații care pot deveni știri, așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa de e-mail officebrasovtv@gmail.com.  

Accident rutier, în urmă cu scurt timp, pe strada 13 Decembrie. Un cititor brasovtv.com ne-a trimis o imagine. Îi mulțumim! Dacă dețineți informații care pot deveni știri, așteptăm mesajele dumneavoastră la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

„O femeie de 44 de ani aflată la volanul mașinii personale nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul care circula în față și l-a lovit. Un bărbat de 42 de ani este rănit și a fost transportat la spital.”, a declarat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisarul șef Liviu Naghi. ,,Bărbatul de 42 de ani acuză dureri în zona coloanei vertebrale și primește îngrijiri medicale.” , a explicat pentru brasovtv.com purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentr Situații de Urgență din Brașov, Ciprian Sfreja. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Șoferița implicată beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța o decizie definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: