26
Vin, Apr

Brasov TV

Eveniment

Plasticul, inamicul neștiut al oamenilor. Îl întâlnim peste tot, fie că vorbim de locul de muncă sau de propria locuință, acest material este nociv pentru sănătatea noastră.

În ultimii ani, plasticul a ajuns chiar și pe masa fiecăruia, vorbim aici despre farfurii, tacâmuri și recipiente în care ne depozităm mâncarea. Pentru că este format din elemente chimice, mai mulți cercetători au încercat să înlocuiască plasticul cu ceva mult mai sănătos. Așa au apărut recipientele care imită plasticul. Acestea sunt biodegradabile și mult mai sănătoase. „ Ce este important pentru noi, ca și oameni  și în special pentru copiii noștri este că sunt făcute din materiale fără substanțe nocive pentru organismul nostru. Pentru planeta noastră este important că sunt făcute din resurse regenerabile în special amidon de porumb. Organismele din care au fost obținute aceste organisme nu sunt modificate genetic ” a declarat Zakarias Geza, consilier holistic.

Astfel de recipiente pot fi găsite acum și la Brașov, la magazinul Paradisul Verde situat pe strada Sfântul Ioan. Din 1996, PARADISUL VERDE este o sursa importantă de produse naturale si cunoastere atat pentru brasoveni cat si pentru companiile partenere din intreaga tara.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: