28
Joi, Mar

Timpolis

Eveniment

15 unități de învățământ din Brașov sunt în șantier, iar alte 7 școli au cerut fonduri suplimentare Primăriei pentru a putea începe lucrările de reparații. Sumele acordate până acum depășesc 3 miliaoane de lei. În majoritatea cazurilor lucrările se desfășoară în interiorul școlilor și grădinițelor.

În total, pentru reparațiile de peste vară din școli au fost alocate inițial aproape 3 milioane de lei, iar la rectificare din luna mai a mai fost virată suplimentar suma de 95.000 de lei ca urmare a solicitărilor venite de la grădinițele 8 și 15, Școala 14, Colegiul Național Dr. Ioan Meșotă și Liceul de Muzică Tudor Ciortea. „ Avem noi solicitări. Deja colegii mei de la Serviciul de Investiții sunt în faza de evaluare a acestor solicitări și în principiu, săptămâna viitoare când va fi ședința de consiliu și va fi o nouă rectificare vom aloca noi sume de bani pentru ca unitățile de învățământ să-și poată executa toate lucrărirle de reparații și întreținere necesare  ” a declarat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov.

 

Acolo unde s-au semnat contractele, muncitorii au trecut la treabă.  Unitățile unde au început deja lucrările sunt  grădiniţele nr. 13, 15, 17, 21, 24 şcolile gimnaziale nr. 2, 3, 9, 12, 15, 30, 31 precum şi Liceul Teoretic Iohannes Honterus şi Colegiile „Emil Racoviţă” şi „Remus Răduleţ”.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: