28
Joi, Mar

Eveniment

Brașoveni, trebuie să fiți mult mai atenți unde vă lăsați mașinile. Din toamnă, după o pauză de aproape doi ani, autoturismele parcate neregulamentar vor fi, din nou, ridicate. Primăria pregătește o hotărâre de Consiliu Local în acest sens.

Proiectul va fi în dezbatere publică până la sfârșitul lunii august. Lipsa locurilor de parcare, dar mai ales ocuparea ilegală a parcărilor sunt principalele probleme cu care se confruntă șoferii care ajung la Brașov. Din toamnă se va schimba regulamentul de parcare, iar mașinile oprite  ilegal vor fi ridicate. Agentul rutier trebuie să dovedească prin mai multe fotografii că mașina a fost parcată neregulamentar.

Apoi, după cinci minute, dacă proprietarul nu a venit, trebuie să facă alte poze în care să apară clar data și ora la care au fost realizate. Abia după ce urmează acești pași are voie să cheme utilajul de ridicări auto. După ce mașina a fost urcată pe rampă, trebuie să se vadă, tot prin fotografii, starea în care este autoturismul. 

Cei care și-au abandonat mașinile pe domeniul public vor avea și ei o surpriză. Acestea vor fi ridicate după ce proprietarul va fi notificat în prealabil. Are termen 30 de zile să-și revendice mașina. În caz contrar, aceasta va ajunge la REMAT. În municipiul Brașov există aproape 45.000 de locuri de parcare de reședință. Închirierea lor anuală costă între 120 și 156 de lei.

Articole sugerate


 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: