04
Lun, Mar

BrasovTV.com

Eveniment

UPDATE: ORA:17:50

        Accident grav pe Calea București! 5 oameni au ajuns la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini. Printre răniți sunt și doi copii. Un șofer care venea cu mașina dinspre Săcele spre Brașov, pe banda a doua, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, spre banda a treia, a lovit o mașină de transport marfă care a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit o Dacie Duster, explică purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, comisarul șef Liviu Naghi. 4 pasageri din Dacia Duster, printre care și doi copii, dar și șoferul mașinii de transport sunt răniți și au fost transportați la spital. Polițiștii continuă ancheta pentru a stabili cauza exactă a producerii evenimentului rutier.
 
VIDEO: IMAGINI AMATOR - Eduart Bogdan

 

UPDATE: ORA:17:01

Din primele informații CINCI persoane au fost rănite printre care și 2 copii. La fața locului se află 3 echipaje SMURD, 3 echipaje de poliție și o ambulanță.

Evenimentul rutier s-a produs în urmă cu câteva minute pe Calea București. Un cititor BrasovTV.com, ne-a trimis imagini de la fața locului.  

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: