19
Vin, Apr

Brasov TV

Eveniment

Pasajul nimănui. Asta se poate spune despre unul dintre pasajele subterane din Centrul Civic. Pe zi ce trece locația este tot mai periculoasă pentru brașovenii care tranzitează trecerea subterană de lângă Biserica de Lemn. Firma care îl administrează a intrat în insolvență, iar de atunci nimeni nu se mai ocupă de locația respectivă.

Zeci de brașoveni trec zilnic prin pasajul subteran din Centrul civic, de lângă biserica de lemn. De ani de zile pasajul este într-o stare deplorabilă. Tavanul a început să cadă pe alocuri, apa s-a infiltrat în pereți, iar mirosul este uneori insuportabil. Chiar și în aceste condiții nimeni nu a luat vreo măsură.



În încercarea de a sta de vorbă cu administratorul pasajului subteran, reporterii Brașov TV s-au lovit de mai multe refuzuri. Echipa a fost trimisă de la o firmă la alta, însă nimeni nu a dat detalii  despre o posibilă acțiune de renovare a pasajului.



Potrivit casei de insolvență care se ocupă de activele firmei care a construit pasajul, valoarea cerută pe spațiile comerciale din subteran se ridică la 450 de mii de lei. Deocamdată situația juridică a locației este incertă, iar acesta este principalul motiv pentru care nimeni nu investește în renovare.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: