25
Joi, Apr

Eveniment

Dacă visul vostru este să apăreți chiar și numai pentru câteva secunde pe marile și micile ecrane, casa de film care a produs filmul românesc "SELFIE 69" organizează un casting, la Brașov, pentru cei care vor să fie actori figuranți.

Pentru producția "Ramona" se va desfășura un casting la care sunteți așteptați în număr cât mai mare. Preselecțiile se vor organiza la vine, 14 iulie și sâmbătă, 15 iulie, la Centrul Cultural Reduta, între orele 10.00 - 14.00 și 16.00 - 20.00. 

Se caută tineri cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, dar și adulți de 26-45 de ani. Filmările vor avea loc în perioada 14-30 august, în Brașov. Ziua de filmare este plătită cu 60 de lei. 

Filmul "Ramona" este adaptarea cinematografică a romanului de succes, cu acelasi nume, din anul precedent. Filmul reda povestea adolescentei noastre asa cum este ea, cu bune si cu rele,  spusa prin ochii lui Andrei, cu mult umor si auto-ironie. Este acel film, pe care ne-am fi dorit sa-l vedem pe la varsta de 12 ani, ca sa ne pregateasca pentru toata perioada liceului.

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: