23
Mar, Apr

Ziua de Cluj

Eveniment

Vânzătoarea unui magazin alimentar a fost astăzi amenințată cu un pistol de un tânăr rămas, pentru moment, necunoscut. Individul a intrat cu un pistol în mână în alimentara aflată la parterul unui bloc de pe Aleea Constructorilor! I-a dat femeii o pungă în care să pună încasările din ziua respectivă. Speriată, vânzătoarea a vrut să îi dea jefuitorului si bonurile de masă, însă individul le-a refuzat. A luat doar banii, 800 de lei, si a fugit.

Toată scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în magazin. „Pe cameră nu se vede chiar clar, pentru că nu este o cameră performantă. Se vede totuși cum intră, are o pungă, are o pălărie cu un păr așa...cred că e fals, părerea noastră. Scoate pistolul, undeva la jumatea magazinului și i-a cerut vânzîtoarei să pună banii ” a declarat patronul magazinului alimentar, Vasile Chiruț.

În urma incidentului, vânzătoarea a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. „ Forțe combinate din cadrul serviciului de Investigații Criminale și a biroului de Investigații Criminale, au întreprins toate măsurile de asigurare a securității zonei, iar în acest moment cu ajutorul indiciilor ridicate de la fața locului și a celorlalte informații rezultate din anchetă, să descoperim  realitatea faptelor ” a declarat agent șef adjunct Gabriela Dinu – I.P.J. Brașov.

 

Atacatorul este căutat de oamenii legii. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: