18
Joi, Apr

Eveniment

Potrivit Mediafax, doi ciobani au fost internaţi, sâmbătă, la Spitalul din Miercurea Ciuc, după ce au fost atacaţi şi muşcaţi de un urs la marginea unei păduri. Unul dintre ei se află în operaţie pentru reconstrucţia organelor genitale.

Medicul Adrian Dobrică, specialist în chirurgie toracică, a declarat, pentru Mediafax, că cei doi ciobani prezintă multiple leziuni după ce au fost muşcaţi, sâmbătă, de un urs.

Este vorba de doi ciobani, unul de 53 de ani şi altul de 43 de ani, care lucrează la o stână în comuna Mădăraş, lângă Miercurea Ciuc, şi care în cursul dimineţii s-au întâlnit cu un urs la marginea pădurii. Unul dintre ei a suferit mai multe plăgi muşcate la nivelul scalpului, la nivelul organelor genitale, la nivelul coapsei şi şoldului drept şi la nivelul antebraţului drept.

Celălalt, de 43 de ani, a suferit mai mule plăgi muşcate la nivelul membrului superior drept, cu fracturarea oaselor de la degete. Unul este internat la chirurgie şi este în prezent în sala de operaţie pentru reconstrucţie de organe genitale. Acolo este o echipă mixtă cu urologia. Celălalt este internat la ortopedie şi urmează să fie operat”, a spus medicul de gardă Adrian Dobrică.

Potrivit sursei citate, viaţa ciobanilor nu este pusă în pericol, dar ambii necesită mai multe operaţii reconstructive.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: