19
Sâm, Sep

Eveniment

După luni bune de așteptare, o parte din brașovenii care s-au înscris în Programul Casa Verde Clasic au fost declarați admiși. În aceste zile vor fi chemați la sediul Agenției pentru Protecția Mediului să semneze contractele de finanțare. Sumele primite ajung până la opt mii de lei.

Primele 50 de persoane înscrise şi admise în cadrul Programului Casa Verde Clasic sunt aşteptate la Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov, cu cartea de identitate, pentru semnarea contractelor de finanţare. „  Contractul este valabil 12 luni, iar beneficiarul trebuie să realizeze lucrările în termen de 10 luni  ” a declarat Elena Bucur, purtător de cuvânt APM Brașov.

Lista persoanelor fizice admise sau respinse şi alte informații importante se găsesc pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu: www.afm.ro-programul Casa Verde Clasic-persoane fizice şi site-ul APM Brasov.

Administraţia Fondului pentru Mediu Bucureşti acordă beneficiarului o finanţare nerambursabilă în valoare de 6.000 lei pentru achiziţia şi punerea în funcţiune a panourilor solare presurizate şi 8.000 de lei pentru pompe de căldură. Finanţarea se acordă numai pentru cheltuielile eligibile, aşa cum sunt ele prevăzute în Ghidul de finanţare. 

Articole sugerate