29
Vin, Mar

hospice2016

Eveniment

Hospice Casa Speranței organizează cea de-a noua ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!”, sâmbătă, 1 iulie, pe Aleea de sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brediceanu), din Brașov. Pentru că, în 2017, Hospice Casa Speranței aniversează 25 de ani de activitate în sprijinul copiilor și adulților cu boli incurabile din România, alergătorii și susținătorii acestora care vor fi prezenți la cros sunt rugați să se îmbrace în verde sau să poarte un însemn al organizației.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu: cursa de 600 m, pentru cei de până la 7 ani (25 lei înscrierea), cursa de 2 km, pentru cei între 7 ani şi 15 ani (tot 25 lei), cursa de 4 km, pentru alergătorii de peste 15 ani (40 lei înscrierea) şi cursa de 10 km, la care se pot înscrie cei peste 18 ani (50 lei). 

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://team.hospice.ro), până în 28 iunie, ora 00.00. Cei care se înscriu și achită taxa până în 17 iunie beneficiază de o reducere de 5 lei, la oricare dintre cursele alese. O persoană poate concura la o singură probă din competiție. Competiţia pune la bătaie premii valoroase pentru alergătorii care ajung pe podium, dar şi premii surpriză pentru concurenţi şi spectatori, la o tombolă la care preţul biletului este 5 lei (week-enduri la hoteluri și pensiuni din țară).

Articole sugerate

 



România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: