28
Joi, Mar

Brasov TV

Eveniment

După mulţi ani de așteptare, timp în care s-au făcut doar reparaţii curente și s-au astupat gropile  DN 73 Braşov - Piteşti a intrat în reparaţii capitale! Pe tot traseul sunt deschise nu mai puțin de cinci șantiere.

Pe porțiunea de drum între Braşov şi Cristian au început efectiv lucrările. Pregătirile șantierului au început în urmă cu câteva săptămâni, au fost efectuate săpături pentru consolidarea acostamentului şi s-a realizat caseta de lărgire a drumului. Astfel de șantiere au fost deschise pe mai multe porțiuni din DN73. „ O casetă este deschisă pe partea dreaptă între Cristian și Brașov. Mai avem trei casete deschise între Tohanul Vechi și Râșnov și o casetă mai este deschisă între Fundata și Moeciu  ” a declarat Adriana Nicula, director DRDP Brașov.

 


Lucrările sunt semnalizate. Circulația se desfășoară alternativ, dar acest lucru nu pare să-i deranjeze prea tare pe șoferi, atâta timp cât se lucrează. Pentru a scăpa de aglomeraţia dintre Braşov şi Cristian, de exemplu, cauzată de aceste lucrări, există varianta de ocolire prin Ghimbav, pe DN 73B. Pentru a evita celelalte tronsoane pe care sunt deschise şantiere, nu există variante ocolitoare.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: