25
Joi, Apr

Eveniment

Jandarmii brașoveni au luat cu asalt centrul de transfuzii! Fără să stea pe gânduri au sărit în ajutorul comunității și au donat sânge. Campania este organizată de Mitropolia Ardealului.

Jandarmii din Brașov  sunt  donatori fideli ai  Centrului de Transfuzii din Brașov. Își doresc ca prin acestă acțiune să sensibilizeze cât mai mulți oameni și să îi ajute să conștientizeze faptul că un astfel de gest  valorează enorm.

Noi astăzi răspundem din nou prezent la această acțiune civică. Ne implicăm de fiecare dată iar prin acest exemplu facem și un apel către brașoveni. Îi așteptăm în număr cât mai mare la Centrul de Transfuzii din Brașov”, ne-a declarat colonel Cristian Paliștan , inspector șef IJJ Brașov

Reprezentanții Centrului de Transfuzii din Brașov spun că în continuare se confruntă cu o criză acută de sânge. Campania  “Donează Sânge. Salvează o viață!” continuă pe tot parcursul acestei săptămâni. Toți cei care doresc să se înscrie o pot face la sediul Centrului de Transfuzii de pe strada Victor Babeș, numărul 21.

”Este o perioadă când numărul donatorilor a scăzut. Avem nevoie de donatori de la orice grupă de sânge” a precizat dr. Laurenția Florea, director la Centrul de Transfuzii sanguine Braşov 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: