28
Joi, Mar

Foto: Arhivă

Eveniment

În luna mai, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov au efectuat mai multe controale, prin care au vizat reducerea incidenței muncii nedeclarate. 

cu ocazia desfășurării celor 204 controale, au fost identificate 17 persoane „la negru” pentru care  un număr de 8 angajatori au fost sanctionați  cu  amenzi  în valoare de 170.000 lei. În ceea ce priveşte respectarea prevederilor, HG.500/2011 (privitor la completarea si transmiterea REVISAL) au fost efectuate 214 controale, în urma cărora au fost sancţionati 21 de angajatori (amenzi in valoare de 53.000 lei) și au fost acordate 17 avertismente.

Pentru celelalte nereguli depistate de catre inspectorii de munca in domeniul relațiilor de muncă, angajatorii au fost sancționați cu amenzi în valoare de 24.000 lei. Tot în luna aprilie, în domeniul securității și sănătății în muncă,  inspectorii au efectuat un număr de 91 controale în urma cărora au fost sancționați pentru neconformitățile constatate un număr de 62 de angajatori cu amenzi în valoare de 59.000 lei si 43 de avertismente.

Articole sugerate

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: