09
Sâm, Dec

Carla și-a văzut visul cu ochii FOTO: Primăria Brașov

Eveniment

Și-a dorit cel mai mult să ajungă pe Tâmpa, iar visul i s-a împlinit. Imobilizată din naștere, Carla a putut admira de la o altitudine de aproape 1.000 de metri Brașovul, orașul pe care-l iubește atât de mult. 

Cea mai mare dorință a devenit realitate cu ajutorul unor oameni de bine. Acum câteva zile, tatăl Carlei a vrut să-i facă o surpriză fetei. Știa că-și dorește enorm să ajungă pe Tâmpa și a trimis o solicitare Primărie Brașov. Oamenii de aici au sărit imediat în ajutorul familiei. Un echipaj format din reprezentanți ai Agenției Metropolitane Brașov și ai Salvamontului, precum și mai mulți voluntari, toți au participat alături de Carla la experiența vieții ei. Brașoveanca de 45 de ani imobilizată în scaunul cu rotile a petrecut mai bine de o oră în mijlocul naturii. Experiența va fi una de neuitat.

Nu pot să descriu în cuvinte ce am simțit. Mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să ajung aici. În fiecare zi, pe geamul camerei mele văd Masivul Tâmpa. Însă, fiind imobilizată nu am sperat niciodată că voi ajunge aici. Este absolut fantastic, ceva de vis”, a menționat Carla Ciolan. „Carla își dorește enorm, de mai mult timp, să ajungă pe Tâmpa. Însă, nu am putut să-i îndeplinim această dorință până acum. Am trimis o solicitare la Primărie în acest sens, iar cei de acolo ne-au ajutat imediat. Mă bucur că visul i s-a îndeplinit. Contează enorm pentru ea. Și pentru noi e important să o vedem fericită”, a declarat tatăl Carlei, Ionel Ciolan 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: