20
Sâm, Apr

Eveniment

               După mai bine de jumătate de an de așteptare, problemele de pe DN1, porțiunea care tranzitează Ghimbavul, au fost rezolvate. Reparațiile la gurile de canal au fost efectuate doar după ce situația a fost prezentată la Știrile Brașov TV. Reprezentanții Companiei de Drumuri spun însă că lucrările sunt doar provizorii și că totul va fi refăcut în cel mai scurt timp.

                Problema gurilor de canal de pe DN1, de pe raza localității Ghimbav, a fost rezolvată doar după ce reporterii Brașov TV au mediatizat situația. Găurile din asfalt puneau în pericol atât șoferii cât și pietonii. Autoritățile locale au primit nenumărate sesizări cu privire la problemele din zonă, dar nu au putut interveni, pentru că drumul este în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. „ După intervenția dumneavoastră, doamna director  ne-a promis că într-o săptămână se rezolvă situația pe DN1. Într-adevăr s-a rezolvat dar tot pentru o săptămână pentru că în modul în care s-a reparat acea gură de canalizare, nu are cum să țină mai mult de o săptămână” a declarat Ionel Fliundra, viceprimar Ghimbav.

                Reprezentanții Companiei de Drumuri au declarat că lucrările sunt provizorii și că în perioada următoare vor achiziționa mai multe guri de canal, pentru a putea să le înlocuiască pe cele cu probleme.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: