23
Mar, Apr

sursa foto: ARHIVA

Eveniment

     22.000 de angajaţi ai Ministerului de Finanţe au oprit lucrul, astăzi, a anunţat Alianţa Naţională Sed Lex. Protestatarii sunt nemulțumiți de proiectul Legii salarizării care, dacă ar intra în vigoare, ar urma să ducă la scăderea salariilor celor din domeniul Finanțelor. Deși sindicaliștii spun că la protest participă angajați din toată țara, purtătorul de cuvânt al

DGFP Brașov, Oana Gonțea, a declarat, pentru BrașovTV.com: ,,Sunt premise (n.r.pentru protest), dar, deocamdată, nimeni nu protestează în fața instituției. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele ore’’.

În București, 650 de angajați protestează, luni dimineață, în fața Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice față de proiectul de lege al salarizării.

„Protestul a fost declanșat din cauza faptului că noul proiect al legii salarizării duce la tăieri de salarii și diminuarea veniturilor salariaților din DGRFP București. Sindicatul DGRFP București a încercat să prevină o astfel de manifestare, aducând în nenumărate rânduri la cunoștința conducerii MFP și ANAF starea de nemulțumire din rândul salariaților”, se arată în comunicatul Sindicatului Finanțe din București.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: