29
Vin, Mar

Eveniment

Actorul Denis Ștefan a reușit să salveze de la tăiere un cal, considerat de foștii proprietari prea periculos. Denis, care este pasionat de cai și dresor experimentat,  a găsit iapa într-un abator. Fusese abuzată și prea speriată ca să lase pe cineva să se apropie de ea. Însă Denis Ștefan a cumpărat-o, apoi cu infinită răbdare și dragoste a transformat-o dintr-un animal sălbatic, într-unul nobil și disciplinat, care poate acum să participe la competiții.

Datorită progreselor excepționale pe care le-a făcut cu Uma, Denis Ștefan își dorește să participe cu ea la Americana, cel mai mare eveniment western al Europei ce se desfășoară o dată  la doi ani în Augsburg, Germania.

 Dar pentru asta este nevoie de mulți bani.  Denis  Ștefan îi roagă pe cei care vor să îl  susțină să îl contacteze pe pagina de Facebook .Râșnovenii și  brașovenii pot dona la Centrul de Echitație Cristina din Râșnov. Povestea Umei a ajuns și în presa din Europa care l-a numit pe actor: " omul care salvează caii de la tăiere".

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: