25
Joi, Apr

Afișul evenimentului

Eveniment

Centrul Cultural „Reduta”, împreună cu Asociația Internațională a Femeii Creștine Brașov, organizează joi, 25 mai 2017, de la ora 18.00, la Centrul Cultural „Reduta” Brașov, concertul umanitar „Cântecul popular «DAR DE SUFLET»”, în beneficiul lui George Olteanu, un tânăr brașovean, în vârstă de 36 de ani, diagnosticat cu Sindrom Amiotrofic Neurogen Spinal Degenerativ, o formă a distrofiei musculare.

George nu mai poate merge de la vârsta de 11 ani,  iar din 2004 suferă și de Bronșită Super Supurativă. În ambii plămâni se acumulează aproape un litru de secreții, iar ca să nu moară asfixiat este supus unei terapii rudimentare, pe care i-o aplică mama sa. Este nevoit ca zilnic, timp de cinci ore, să tușească în continuu pentru a drena secrețiile din plămâni.

Pentru a se putea vindeca, George are la dispoziție două medicamente - IPLEX sau Translarna, o terapie care constă într-o injecție ce se administrează zilnic. Tratamentul îl va ajuta cu recuperarea fizică, îl va ridica din scaunul cu rotile, dar în primul rând îi salvează plămânii. Pentru tratamentul cu IPLEX sau Translarna mai trebuie să strângă 16.000 de euro. 

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele se găsesc, începând de vineri, 12 mai 2017, la Centrul Cultural „Reduta” Brașov. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: