24
Mie, Apr

sursa foto: edituramateescu.ro

Eveniment

UPDATE

LPF: Viitorul câștigă campionatul la egalitate de puncte.

Sâmbătă, de la ora 20:00, în play-off-ul Ligii 1 se joacă, de la ora 20.00, cele 3 partide care vor decide campioana stagiunii 2016/2017. Marea favorită este Viitorul, formație care

și-ar trece în palmares primul titlu din istorie, la doar 8 ani de la înființare. Asta cu un succes pe teren propriu, în disputa cu CFR Cluj. Și Dinamo mai are șanse la titlu, dar acestea impun pași greșiți ai primelor două clasate, dar și o victorie în confruntarea cu Astra. În urmă cu scurt timp, în direct la DIGISPORT 1, Gigi Becali a aruncat bomba: "La egalitate de puncte cu Viitorul, suntem campioni". "Vă dau eu o bombă acum! La egalitate de puncte, FCSB este campioană. Nimeni nu a studiat regulamentele. Am studiat regulamentele. Prima dată se ia rotunjirea. Te trimite la ROAF. Se ia clasament după ROAF.

Meciurile directe jucate în campionat. Nu spune nimic de play-off sau de play-out. Suntem noi pe primul loc, suntem în avantaj cu cele patru meciuri. Luaţi regulamentul şi o se vedeţi ce scrie. Nu ştia nimeni. O să se facă de râs Liga că îi dă titlul Viitorului.

Care sunt meciurile? Sunt 4 meciuri, avem avantaj. M-a deşteptat Alibec, i-a spus un avocat. Nu am nevoie de confirmare de la Ligă", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

În această situaţie, FCSB are avantaj în cele 4 meciuri, în care a obţinut două victorii, un egal şi a fost învinsă o singură dată, notează, în exclusivitate, www.digisport.ro, de unde puteți afla ce prevede regulamentul LPF.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: