25
Joi, Apr

Eveniment

Vreți carieră militară? Trebuie doar să îndepliniți câteva condiții: vârsta maximă 26 de ani, înălțime de peste 1.60 și să fiți patriot - Acestea sunt printre cerințele pe care tinerii trebuie să le îndeplinească pentru a se înrola în armată. Centrul Militar Zonal Brașov face recrutări. Absolvenții cu diplomă de bacalaureat au șansa de a deveni în scurt timp subofițeri. Pentru a îmbrățișa cariera militară, recruții trebuie să urmeze mai multe etape de pregătire și selecție. Cei interesați trebuie meargă pe la Biroul de Recrutare Județean Brașov. 

 Criteriul de bază : studiile ! Așteptăm absolventi de liceu respectiv cei cu  studii superioare , de specialitate,corespunzatoare armei pentru care se organizeaza examenul de admitere! “ ne-a declarat lt. col. Adrian Florea, Biroul de Informare Recrutare Brașov

Reprezentanții Centrului Militar Zonal Brașov se așteaptă și în acest an la un număr mare de elevi care să își dorească o carieră militară. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 29 Iunie 2017. 

  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: