25
Joi, Apr

Brasov TV

Eveniment

         Duminică, cele mai frumoase domnișoare s-au întrecut pentru a ajunge în finala MISS Brașov, ediția 2017. Preselecția a adunat peste 70 de concurente, care mai de care mai atrăgătoare. FINALA va avea loc pe 2 iunie.

         Condițiile minime pentru a intra în competiție au fost: înălțime cel puțin 1,65 metri, vârstă între 16 şi 26 de ani şi atitudine corespunzătoare . 

         Cele 20 de finaliste selectate vor intra într-un cantonament de aproape o lună, timp în care vor învăţa tot ce trebuie să știe despre nutriţie, vor lua lecţii de beauty, dar şi de make-up sau stil vestimentar.  

Finala Miss Braşov este programată pe 2 iunie 2017, la Sala Patria, unde tinerele vor avea de trecut probele clasice, în ţinuta de zi, de seară, în costum de baie şi îşi vor arăta şi talentele. Premiile sunt un posibil contract cu o agenție de modelling, sejururi de 2 zile la munte pentru 2 persoane, cu un „pachet de răsfăţ” (spa, masaj și masă ), cursuri de beauty, cadouri din partea sponsorilor, dar şi cărţi despre dezvoltare personală.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: