29
Vin, Mar

Eveniment

     Lupu-și schimbă părul, dar năravul ba! Proverbul se potrivește perfect în cazul unui șofer de 26 de ani din Făgăraș, pasionat de mașini. Bărbatul a urcat la volan, deși avea dosar penal pentru conducere fără permis și s-a

oprit cu mașina într-un stâlp. Mai mult decât atât, a și fugit de la locul accidentului. Acum, a ajuns în arest. Totul s-a întâmplat pe DN 1. Inculpatul conducea dinspe Făgăraș spre Brașov. ,,În localitatea Mândra a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate aflat în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului care se afla pe scaunul din dreapta față al autoturismului. Inculpatul a părăsit locul accidentului’’, a explicat, pentru BrașovTV.com, prim-procurorul Rodica – Marlena Dimofte de la Parchetul Judecătoriei Făgăraș.

După ore de căutări, bărbatul a fost prins de polițiști și propus pentru arestare. S-a emis mandate, dar decizia a fost contestată. Inculpatul mai este cercetat și într-un alt dosar penal, tot de procurorii din Făgăraș, pentru conducere fără permis a unui autoturism neînmatriculat. Până când magistrații vor pronunța o sentință definitivă, bărbatul implicat beneficiază de prezumția de nevinovăție. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: