25
Joi, Apr

sursa foto: dfw.cbslocal.com

Eveniment

     Un tânăr de 23 de ani, pasionat de fotografie și video, a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT din Brașov, în Sinaia, în timp ce se pregătea să transporte droguri spre litoral. Totul a pornit de la o patrulă a Poliției din Brașov care, în urmă cu o lună,

i-a surprins pe doi tineri care consumau cannabis în plin centrul Brașovului, într-o mașină. Cei doi au fost audiați de procurorii DIICOT Brașov, cărora le-au mărturisit de la cine au obținut stupefiantele. Procurorii l-au monitorizat pe furnizor timp de o lună și l-au prins în timp ce se pregătea să plece spre litoral cu droguri. ,,I-a fost realizat un flagrant în orașul Sinaia, ocazie cu care inculpatul a fost depistat având asupra sa 100 de comprimate de MDMA și 75 de grame de MDMA. Intenționa să se deplaseze la petrecerile de pe litoral și să distribuie drogurile. Intenționa (n.r. din banii obținuți) să-și achiziționeze o dronă pentru a filma diverse evenimente’’, a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, șeful DIICOT Brașov, procurorul Cătălin Borcoman.

Principalul suspect a fost reținut și propus pentru arestare. Un judecător de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă, dar decizia a fost contestată. Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor emite sentința definitivă.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: