28
Joi, Mar

Eveniment

Victima fost șantajată într-o locuință situată pe strada Castelului, din cauză că nu a vrut să se implice în afacerile a doi bărbați care au ajuns, acum, în arest. Victima a fost amenințată, zile în șir, că va fi snopită în bătaie dacă nu plătește taxă de protecție. Unul dintre inculpați este

acuzat și de proxenetism. Ar fi obligat două minore din Brașov să practice cea mai veche meserie din lume. ,,Inculpații i-au adresat amenințări cu acte de violență persoanei vătămate atât personal, la locuința acesteia, cât și prin intermediul rețelei de socializare Facebook , în scopul obținerii unor sume de bani stabilite în mod arbitrar. De asemenea, față de unul dintre suspecți s-a reținut și faptul că a înlesnit practicarea prostituției, în cazul a două tinere, prin intermedierea legăturii dintre acestea și un client’’, a explicat, în exclusivitate pentru BrașovTV.com, Maria – Mădălina Răducu prim-procuror adjunct al Parchetul Judecătoriei Brașov.

Principalii suspecți, dintre care unul este recidivist, au fost reținuți și prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. S-au emis mandate, dar decizia a fost contestată la instanța superioară. Bărbații implicați beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: