29
Joi, Feb

Eveniment

Locuitorii din Sânpetru care de aproape un an sunt nevoiţi să meargă pe rute ocolitoare cer deschiderea pasajului care le-ar scurta drumul spre casă. Oamenii sunt supăraţi că pasajul este gata, dar deschiderea lui a tot fost amânată.


Oamenii s-au mobilizat pe Facebook şi în fiecare după-amiază, la 17.30 care este o oră de vârf merg cu viteza melcului pe tronsonul II al Ocolitoarei în semn de protest.  Oamenii spun că nu vor renunţa până când pasajul nu va fi deschis circulaţiei.Reprezentanţii Companiei Naţionale de Drumuri CNAIR au anunţat că pasajul va fi deschis în 25 aprilie. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că după această dată urmează procedura de pregătire a recepţiei de la finalizarea lucrării şi automat recepţia în sine a investiţiei.

Abia apoi pasajul va fi deschis circulaţiei, data anunţată fiind între 15 şi 18 mai. Oamenii care vor să ajungă în Sânpetru sunt nevoiţi să ocolească mult: 13 Decembrie-Ocolitoare tronson II direcţie spre DN 11 (Str. Hărmanului), deci şoferii vor avea obligatoriu la dreapta, nu vor putea merge direct spre Sânpetru-sensul giratoriu de la intersectia ocolitoarei cu DN 11 (str Hărmanului), întoarcere pe ocolitoare, spre DJ 103 (drumul spre Sânpetru) şi apoi DJ 103. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: