29
Vin, Mar

Eveniment

Vremea continuă să fie capricioasă! Dacă în primele zile ale acestei săptămâni vom avea parte de soare și temperaturi ridicate, NU la fel se va întâmpla și la începutul lunii viitoare.

La munte, procesul de încălzire a vremii va fi important în intervalul 24 — 27 aprilie, cînd media maximelor termice va crește de la 2 la 12 de grade. În perioada 28 aprilie — 1 mai, valorile temperaturii maxime vor marca o scădere și vor oscila, în medie, între 6 și 9 grade. După 1 mai, regimul termic diurn va fi apropiat de cel caracteristic începutului de lunii respective, cu medii ale maximelor între 7 și 11 grade.

Temperaturile nocturne vor fi scăzute îndeosebi în primele două nopți, caracterizate prin medii cuprinse între—6 și—4 grade, dar, începînd cu 26 aprilie și pînă pe 7 mai, aceleași medii se vor înscrie în ecartul normal în această perioadă, de la —1 la 4 grade. În special după data de 27 aprilie vor fi aproape zilnic condiții de precipitații, predominant ploi la altitudini sub 1.500 de metri, pe arii extinse și izolat importante cantitativ pe 28 și 29 aprilie. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: